Moersleutel is een lokale Alkmaarse brouwerij met veel ambitie. Een super gedreven team beer engineers is dagelijks bezig de beste speciaalbieren te maken. En ze winnen veel prijzen. Ze doen echt iets goed. Maar niet alleen met het bier, ook met het merk.

“Zoals echte Beer Engineers werken we altijd met de beste ingrediënten en meest geavanceerde technieken. Dat doen we met ons bier. En ook met ons merk. In een periode van forse groei zetten we steeds meer de puntjes op de i van ons merk- en marketingbeleid.

Met Bram als onze gids hebben we diep gegraven in de learnings van ‘How Brands Grow’, gedreven door onze passie voor feiten en precisie. Sommigen van ons hadden al 1 van beide boeken gelezen. Nu zijn we allemaal op vlieghoogte. Bram leidde ons door de essenties van de boeken van Byron Sharp.

Onder zijn begeleiding ontdekten we niet alleen nieuwe inzichten, maar kregen we ook praktische handvatten in hoe we deze kunnen toepassen. Zijn ervaring en scherpe geest boden ons een stevig fundament in deze wereld van fact-based marketing.”