Als start-up zijn wij op een gegeven moment harder gaan groeien en meer producten gaan ontwikkelen dan dat onze visie kon bijbenen. Dit resulteerde in een enigszins onoverzichtelijke potpourri aan producten, zonder dat er echt verband tussen zat. Hierdoor was het soms onduidelijk voor klanten wat Moodus nou eigenlijk is.

In de sessies met Bram zijn we teruggegaan naar de kern, wie zijn we en waarom doen we wat we doen. Met dit uitgangspunt zijn we ons bedrijf gaan herevalueren en zijn we gaan kijken waar we naartoe willen én met welke producten.

Bram heeft met zijn analytische en creatieve geest ons precies de vragen gesteld die nodig waren om onze neuzen weer dezelfde kant op te doen wijzen. En het staat nu ook eens heel helder op papier!

Moodus levert onder meer ‘donatiezuilen’ aan musea, theaters, scholen, ziekenhuizen, goede doelen, etc. “In de zachte sectoren kan echt nog wel wat slimmer met geld worden omgegaan.” is de ervaring. Moodus maakt het idioot eenvoudig om extra geld op te halen of te besparen. Zie www.moodus.com

Tim Smit, ontwerper, mede-oprichter Moodus