Guts n Values maakt Nederland mooier, door organisaties te helpen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te (kunnen) nemen. En, belangrijker nog, dat concreet invulling te geven. Niet solistisch maar in samenwerking. Want maatschappelijke uitdagingen, daar zijn we in Nederland wel achter, los je niet solistisch op. Samenwerking is cruciaal. Een cliché, en dus makkelijk gezegd, maar niet zomaar gedaan. Want in een samenwerking heeft iedere organisatie zo z’n eigen abc (agenda, belangen en commitment). Dat tóch succesvol samenbrengen, dát is nu precies waar de kracht ligt van Guts n Values.

Gerwin is een bijzonder toegewijde consultant die een (zwaar wetenschappelijk onderbouwde) methode uit Duitsland heeft gekopieerd en nu naar Nederland brengt. Een aanpak waar ook Bayern München succesvol gebruik van maakt, en ook een bedrijf als Nestlé.

“Ik zit nu in de start-up fase van mijn bedrijf, waarbij iedere keer weer nieuwe kruispunten voorbij komen, met beslissingen welke richting nu het beste is. Bram is een serieuze, intelligente persoon met veel humor en ervaring. Als een gesprek afdwaalt blijft hij scherp op de essentie van het gesprek. In de gesprekken en sessies met Bram heeft hij mij iedere keer geholpen met het Why, How en What. Kritisch, spiegelend, reflecterend en regelmatig confronterend helpt Bram je om te kaderen, af te pellen en bewuste keuzes te maken.”